Nu imi pare rau de firmele care acum o duc rau, pentru simplul fapt ca o duc rau din vina lor. Nicio firma din cele care acum sunt amenintate de faliment si tremura ca a ajuns criza si la ei nu este inocenta.
Toti cand au vazut ca le merge bine au inceput sa arunce cu bani in stanga si in dreapta: evenimente, marketing fara folos si multe altele, au pierdut bani.
Cei mai draguti is cei care au vrut sa se imbogateasca extrem de rapid, si desi nu au aveau ratele platite la sediile care le aveau deja deschise, au luat credite din banci ca sa deschida alte sedii. Sedii care, bineinteles, sunt la inceput si nu sunt pe profit, minusul lor fiind acaparat de profitul sediilor mai vechi, care au un profit, sau mai degraba aveau.
M-am cam inselat intr-un articol mai vechi. Vanzarile au inceput sa scada, masiv! Poti sa ii condamni pe oameni? Unii au ramas fara locuri de munca, deci e de inteles, dar marea majoritate nu mai cheltuie din cauza tv-ului. De ce? Pai e simplu, zi si noapte la tv se vorbeste de criza si de cat de rau ne va fi, si peste tot se dau sfaturi oamenilor sa nu mai cheltuie, sa stranga ca vor veni vremuri grele si vor avea nevoie de banii pusi deoparte.
Cu toate astea, nu-mi pasa si nu-mi pare rau. Poate sunt un ticalos dar asta este, multi o merita si n-am de gand sa plang pentru ei si n-am de gand sa le cumpar produsele, cel putin pana nu baga niste reduceri masive.

Leave a Reply